Blog cu ponturi moca
Home
 

Loturi de construit pentru case in apropierea Bucurestiului

Ce-si doreste cel mai mult un locatar dintr-un bloc unde e mai mereu galagie? Sa stea la casa, sa aiba casa lui, sa poate face ce doreste fara sa fie deranjat de nimeni. Costruirea unei case este destul de simpla, ai nevoie de terenul pe care se va ridica locuinta, de aprobari, de o firma cu experienta care sa o proiecteze si sa o finalizeze. Terenul intravilan si loturile de casa sunt primele investitii pe care trebuie sa le faca orice viitor proprietar de casa.

Pe piata exista o multime de dezvoltatori imobiliari si firme care asigura loturi foarte bune de casa chiar langa Bucuresti, la preturi bune care incep de la 6.800 de euro/lot. De exemplu, in Ansamblul Drumul Postei puteti gasi loturi de pana la 823 mp suprafata totala, 733 suprafata utila si deschidere de 45 ml, pretul lor nu sare de 11.800 de euro pentru cele mai mari loturi. Avantajele oferite de proprietar sunt legate de constructia imediata, de vizionarile rapide si de lipsa comisioanelor la vanzarea loturilor. Pozitionarea loturilor de la Drumul Postei este excelenta, la intrarea in Tartasesti, la doar 20 de minute de mers din Piata Victoriei. Accesul in zona e simplu, loturile permit construirea de locuinte cu pana la trei nivele, sunt delimitate clar, proprietarul oferind tot ce tine de regimul urbanistic, acte si autorizatii obtinute rapid. Pe langa constructia rapida de locuinte loturile au acces la reteaua de curent electric, la gaze, dar si la canalizare, cablu TV sau Internet, telefonie.

Drumul privat din interiorul ansamblului este special gandit pentru acces usor si folosire eficienta oricand e nevoie. Deja Drumul Postei 1 e vandut integral, Drumul Postei 2 are preturi bune de pana la 13 sau 14 euro pe mp, achizitia loturilor se face doar de la proprietar, fara intermediari. Orice locuinta construita aici are in vecinatate absolut tot ce e necesar unui trai sigur si confortabil, de la institutii publice la mall, supermarket, parcuri, gara, mijloacele de transport in comun ajung in Capitala in doar 10 minute. La vizionare se pun la dispozitie toate actele despre loturi, se poate obtine si autorizatie de constructie, dar si o proiectare la jumatate de pret prin serviciile aditionale oferite.

decembrie 6, 2018 This post was written by Categories: Imobiliare Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top