Blog cu ponturi moca
Home
 

O petrecere de nunta dinamica si placuta

Petrecerea de nunta este una reusita daca si muzica este de calitate, daca toata lumea se simte bine si totul decurge conform asteptarilor. Atmosfera de la nunta poate fi intretinuta de un DJ sau de o formatie nunta cu un repertoriu vast si cu o abordare diferita in functie de tipul de eveniment si gusturile publicului, invitatilor. Spre deosebire de un DJ, formatia canta live, artistii pot interactiona cu cei din sala, se pot realiza momente unice impreuna cu toti invitatii astfel incat toata lumea sa fie multumita la final si cu zambetul pe buze. O formatie nunta cu experienta va sti cum sa aleaga fiecare melodie astfel incat sa poata avea un mix de cantece cat mai variat si cat mai aproape de ceea ce isi doreste fiecare invitat sa auda in seara cea mare.

In general formatiile de nunta au pana la cinci sau chiar zece membri, sunt instrumente diferite implicate, tot programul prestat este decis impreuna cu familiile celor doi insuratei, se pot cere si melodii in plus, in functie de ce isi doreste de exemplu un anumit invitat la un moment dat in timpul petrecerii. Faptul ca se canta live este un mare avantaj oferit de formatiile de nunta, in comparatie cu un DJ care nu face altceva decat sa schimbe niste melodii dintr-un playlist gandit impreuna cu mirii. Sunetul live al instrumentelor si vocea incofundabila a solistilor vor incinge atmosfera si vor asigura una dintre cele mai frumoase petreceri din viata tinerilor casatoriti. Daca aveti o nunta de facut in Iasi si doriti sa le oferiti ivitatilor o noapte de neuitat la restaurant puteti apela la serviciile formatiei Adamos Band, una dintre cele mai bune si mai dinamice formatii nunta din zona Iasului.

Membrii formatiei sunt absolventi si studenti ai Universitatii de Arte din Iasi, au experienta vasta in domeniu vocal si instrumental, au studiat indeaproape instrumentele la care canta si, in cazul solistilor, si-au cizelat vocea astfel incat la fiecare nunta sa ofere participantilor cel mai frumos recital live posibil. Adamos Band si-a confirmat valoarea prin numeroase premii obtinute si prin numeroasele evenimente la care a luat parte de-a lungul anilor. Cu voce, trombon, trompeta, chitara, bass, clape si percutie Adamos Band este o formatie nunta de care va veti indragosti inca de la primele acorduri, intreaga prestatie este live 100%, genurile muzicale abordate pot include si piese romanesti si piese internationale, muzica usoara si populara. Pentru mai multe detalii despre repertoriul formatiei si programari pentru evenimente personale aveti la dispozitie site-ul oficial.

septembrie 29, 2016 This post was written by Categories: Servicii Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top