Blog cu ponturi moca
Home
 

Oameni care au revendicat corpurile ceresti

Phillip Davies. In 2015 Obama a semnat US Space Act si a fost pus in practica. Ideea era ca oricine mina pe vreun corp ceresc ramanea cu ce gasea acolo. Davis, care era un doctor din U.K. si-a dat seama ca poate sa faca o avere foarte rapid. Doctorul spunea ca tratatul UN Space din 1967, care trebuia sa traseze niste linii clare legate de colonizare a prevenit militarizarea si detinerea unor corpuri ceresti.

Pentru ca documentul era depasit barbatul a pretins ca vrea sa aiba in proprietate Marte ca sa nu poata fi luata de alta persoana sau stat. Ca sa fie lucrurile bune barbatul a „tras” cu un laser spre Planeta Rosie ca sa incalzeasca planeta si sa imbunatateasca conditiile atmosferice si sa ajute orice viata prezenta acolo. De asemenea, el vinde parti din pamantul de pe Marte pentru un cent bucata. Pana acum 13.000 de oameni au cumparat pamantul celest. Planul barbatului este sa cedeze Marte UN-ului odata ce are suficienta sustinere.

Maria Angeles Duran. Femeia din Spania pretinde ca detine Soarele!? In 2010 a fost prima data cand a spus ca Soarele e al ei, dupa ce a realizat ca Dennis Hope se imbogatea cu Luna. In 2013 si-a facut si cont pe eBay unde vindea un metru patrat de pamant pe Soare cu un euro. Toti primeau certificat pentru cumparatura facuta, dar nimeni nu stia unde anume se afla bucata de pamant pe care au cumparata. eBay a luat masuri si a inchis contul femeii pentru ca nimeni nu poate vinde bunuri intangibile online. Ea si-a luat avocati si a dat in judecata eBay sustinand ca oricine poate vinde pamant de pe Soare, o resursa naturala, din moment ce altii vand apa sau vant. S-a legat si de legile care nu interziceau indivizilor sa detina corpuri ceresti. Judecatorii nu prea au fost interesati de presupusa proprietate detinuta asupra Soarelui, ci de incalcarea conditiilor impuse de eBay…

octombrie 2, 2018 This post was written by Categories: Diverse No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top