Blog cu ponturi moca
Home
 

Promoveaza afacerea inteligent cu ajutorul pliantelor de diverse forme

Promovarea este cheia succesului afacerilor online sau offline. O campanie de promovare poate sa va aduca clienti noi, puteti sa va faceti cunoscuta oferta publicului tinta si puteti monitoriza mai usor impactul unor strategii de pr sau marketing. Cea mai simpla metoda de distribuire a mesajului sau a ofertelor curente catre publicul tinta raman pliante la preturi atractive, oferite direct, in cutia postala sau la anumite evenimente ale companiei.

Pliantele contin atat text, cat si imagini relevante, detalii despre companie, despre produsele si serviciile vandute, pot avea diverse forme si un design personalizat in functie de brandul firmei care le comanda. Un pliant trebuie sa fie realizat pe un suport de hartie cat mai bun, de calitate, trebuie sa fie construit astfel incat sa atraga atentia indivizilor si sa fie parcurs, inteles. Daca sunteti in cautarea unei firme care sa va ajute cu printarea pliantelor pentru campania dvs. Headprint tipografie pliante va pune la dispozitie servicii premium de printare pliante pret atractiv, consultanta in materie de design sau proiectare, gandire proiect. Pliantele sunt printate pe un tipar digital policromie, firma ofera varietate foarte mare de hartii sau cartoane, suporturi moderne de printare, dar si formate si modalitati diverse de pliere. Dimensiunile reduse ale pliante pret sunt ideale pentru eficientizarea campaniei de promovare, mesajele sunt usor de asimilat, design-ul pliantelor fiind transformat intr-un produs finit de calitate, la cele mai mici preturi.

Pe site-ul oficial gasiti informatii despre pret pliante, comenzile se pot personaliza pana in cele mai mici detalii, pliantele pot avea o indoitura sau doua, grafica si informatia din pliant fiind adaptata modelului solicitat. In functie de pret pliante convenit si de bugetul alocat campaniei promovare, pliantele se pot plastifia mat sau lucios, se pot lacui UV partial. In momentul in care se plaseaza comanda pliante bucuresti trebuie sa se tina cont de faptul ca grafica va avea un bleed de 3mm pe fiecare latura, textul va fi mai mare de 6pt, iar fisierul pentru print va fi de 300dpi/CMYK, in format TIFF sau PDF.

Comenzile sunt livrate la timp, prin curierat rapid, se acorda un discount de pana la 15% per comanda si in functie de numarul de pliante bucuresti solicitate. Asadar, Headprint va pune la dispozitie o tipografie pliante la standarde europene, puteti comanda orice tip de pliant, puteti sa stabiliti designul sau dimensiunile dorite, totul de personalizeaza dupa dorintele clientilor, executia este ireprosabila si respecta standardele de calitate din domeniu. Puteti citi mai multe despre cum se realizeaza un pliant online, acolo unde gasiti si informatii foarte utile despre munca din spatele fiecarui pliante printat intr-un final.

aprilie 27, 2016 This post was written by Categories: Ponturi Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top