Blog cu ponturi moca
Home
 

Scarile clasice pot fi inlocuite de lifturile moderne pentru o ascensiune mai confortabila pana la etajul dorit

Multe cladiri, private sau publice, prin natura constructiei lor si a arhitecturii gandite au distante foarte mari care trebuie parcurse pe scari, pentru a ajunge la un etaj superior. Pentru o persoana tanara efortul nu este prea mare, dar pentru adulti si batrani, a urca de exemplu pana la etajul cinci al unei institutii se poate dovedi o incercare imposibil de dus la capat. Cu cat o cladire e mai inalta, cu atat accesul se realizeaza mai dificil pe masura ce ne departam de sol pe verticala, asa ca in cele mai multe cazuri s-a apelat la un lift pentru a reduce la zero efortul depus si a asigura un confort sporit si o siguranta mai mare la urcarea spre etaje superioare.

Avantajele instalarii unui ascensor intr-o cladire publica sau privata sunt multiple. In primul rand, distanta pe verticala se parcurge mult mai rapid si mai simplu, nu este nevoie sa investiti in structuri speciale pentru scari in plus fata de designul stabilit. In al doilea rand, toti oamenii care urca in lifturi stiu ca ajung in siguranta la alt etaj si nu risca sa se impiedice pe scari sau sa li se faca rau. In al treilea rand, un lift este usor de utilizat si de intretinut, greutatile suportate depind de numarul de persoane pentru care a fost proiectat, exista diverse sisteme de siguranta si alarme care se declanseaza atunci cand apar probleme la sistemele care actioneaza un ascensor. Lifturile moderne au timpi de asteptare rezonabili, nu e nevoie sa se formeze cozi pentru ca ascensiunea si coborarea se realizeaza in cateva secunde sau minute, depinde de cat de inalta e cladirea. Daca va intereseaza sa cumparati lifturi pentru diverse aplicatii din institutiile publice sau constructiile private puteti consulta oferta MP Ifma, firma specializata in comercializarea de lifturi de cea mai buna calitate si foarte sigure. MP Ifma pune la dispozitia institutiilor publice si pentru proprietarii de constructii private ascensoare cu performante garantate, dotari tehnice de ultima ora, sisteme speciale de siguranta si accesibilitate ridicata. In functie de ce tip de lift MP Ifma aveti nevoie puteti sa comandati lifturi pentru cladiri rezidentiale, pentru hoteluri, cladiri de birouri sau centre comerciale.

De asemenea, MP Ifma va poate recomanda lifturi pentru transport si institutii publice, pentru cladriri inalte, spitale, lifturi elevatoare si platforme pentru persoane cu dizabilitati grave, dar si lifturi pentru vile. Ascensoarele sunt fie pentru persoane, fie pentru marfa si platforme auto, pentru spitale, scari si trotuare rulante. Dotarile standard cuprind sisteme de salva automata, monitorizare permanenta, timpi de asteptare redusi, traficul e administrat eficient. Prin serviciile digitale disponibile de pilda in cazul lifturilor pentur hoteluri se poate monitoriza si evalua de la distanta confortul si timpul de asteptare sau acuratetea opririlor.

Cand circulatia e scazuta se face economie de energie, finisajele sunt gandite pentru a se potrivi perfect cu restul designului interior. Lifturile au actionare electro-mecanica, motorul e cu sau fara angrenaj, cu magnet puternic pentru siguranta maxima, cu pana la 32 de opriri si peste 80 de persoane transportate, actionare electro-hidraulica, mai ales la platformele lift pentru persoanele cu dizabilitati, proiectate sa elimine barierele arhitecturale. In plus, firma asigura intretinere, modernizare si consultanta, service pentru lifturile vandute.

iulie 22, 2016 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top