Blog cu ponturi moca
Home
 

Schimbarea uleiului pentru motor va poate scuti de reparatii foarte scumpe

Motorul masinii are in componenta o multime de piese metalice. In timpul deplasarilor piesele din metal ajung sa se frece una de alta. Frecarea metalului pe metal este posibila datorita prezentei uleiului, un lubrifiant important pentru orice motor de masina. Daca avem suficient ulei frecarea nu va produce asa de mare caldura, consumul de combustibil va fi scazut, componentele interne nu se vor uza foarte repede. Deplasarea uleiului in interiorul motorului atrage dupa sine si murdarirea si acumularea de resturi in el.

Cand uleiul de masina nu e schimbat la timp se incalzesc toate componentele metalice, eficienta motorului scade, piesele se deformeaza si se uzeaza. In functie de modelul masinii si de producator uleiul trebuie schimbat la un numar variabil de kilometri. Schimbarea uleiului poate fi facuta in orice service, dureaza putin, important este ca uleiul sa fie de buna calitate si compatibil cu sistemul masinii.

Stoauto are in oferta actuala seturi de schimb ulei cutie dsg la preturi bune, pentru cutii DSG 6 trepte, seturi originale pentru VW. In pachet veti gasi ulei 6 litri, filtru si oring capac filtru, recomandarea producatorului este inlocuirea uleiului la 60.000 km. Daca veti comanda din timp set de schimb ulei cutie dsg de pe Stoauto se vor reduce costurile cu reperatiile cutiilor pe termen lung, performanta va fi mult mai buna la drum lung, garantia se pastreaza la reparatiile facute la piesele legate de cutiile de viteze DSG.

Pe langa pretul bun Stoauto ofera si consultanta gratuita pentru a alege uleiul pentru motor potrivit pentru autoturismul detinut, livrare rapida, comanda simpla, direct pe site si confirmare rapida. Stoauto are stocuri permanente, actualizate, cautarile pe site sunt simplificate, se poate cauta si dupa cod de produs sau denumire cu ajutorul motorului de cautare integrat in layout-ul site-ului. Fiecare piesa comandata de la Stoauto a fost verificata anterior si este livrata in ambalaj original, cu eventuale instructiuni existente, oferite de producator.

aprilie 25, 2018 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top