Blog cu ponturi moca
Home
 

Semnul sarcasmului

Pentru cine a petrecut ceva timp online e simplu de observat ca sarcasmul e foarte greu de reprezentat, exprimat in scris. Sarcasmul prost inteles poate duce la dispute si lupte in toata regula doar pentru ca cineva nu a stiut sa interpreteze niste sensuri. Inovatorul Douglas Sak a realizat ca lumea are nevoie de un semn de punctuatie care indica sarcasmul si a fundat Sarcasm, Inc., in 2006 si a lansat un nou semn de punctuatie numit SarcMark.

Semnul a fost vandut sub forma de software pentru cativa dolari. Multe agentii de stiri au vazut in ideea sa un potential urias si au facut-o publica. Sak nu a reusit sa castige batalia cu audienta. Deja utilizatorii internetului stiu cum sa gaseasca sarcasmul printre randuri, fie prin folosirea si cautarea emoji sau prin adaugarea tagului popular pe Reddit / s la finele propozitiei.

A indica sarcasmul ii ia din farmec, asa ca multi nu sunt de acord cu ideea unei semn de punctuatie pentru sarcasm. Imposibilitatea de a depista sarcasmul nu tine de limbaj, ci de inteligenta si abilitatea de a scrie a celui care citeste o anumita propozitie sarcastica. Ideea lui Sak nu a prins deloc si a ramas doar in cultura Internetului. Era totusi o idee destul de buna…

mai 10, 2016 This post was written by Categories: Diverse Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top