Blog cu ponturi moca
Home
 

Sfaturi in alegerea invitatiilor de nunta

invitatii nuntaNu e intotdeauna bine sa ai un ghid inainte de a lua o decizie importanta? Mai ales atunci cand vine vorba de a face achizitii pentru nunta ta.

Cu o multime de lucruri pe care le-ai cumparat inainte, ai putea avea de asemenea o experienta vasta in a alege masinile pentru nunta, pantofii, mesele etc. Deci, vei avea o idee buna despre ceea ce iti place si la ce sa te astepti. In ceea ce priveste invitatiile de nunta este destul de probabil ca aceasta va fi prima data, si, chiar daca te-ai gandit la ele, iata cateva sfaturi.

Cand vedeti invitatiile de nunta care va plac amandorura, ar trebui sa cereti intotdeauna o mostra inainte de decide ca acestea sunt ideale pentru voi. Aveti cu adevarat nevoie sa vedeti si sa simtiti calitatea materialului si conditiile de imprimare si finisare.

Este cel mai bine sa calculezi de cate invitatii va fi nevoie si apoi sa adaugi inca 10 sau putin mai mult. Acest lucru va asigura ca nu ramane nimeni neinvitat (sau uitat!). Dar, mai important, daca numele voastre sunt scrise de mana, trebuie verificat daca acestea au fost inscriptionate corect.

Cele mai multe firme producatoare de invitatii de nunta au un ordin minim de comanda, pur si simplu din cauza modului in care functioneaza imprimantele, astfel incat sa nu aveti nevoie de alte 25 de invitatii, atunci cand trebuie doar o pereche.

Designerii vor face tot ce e posibil pentru a se asigura ca invitatiile sunt fara erori, dar, in cele din urma este responsabilitatea voastra de a da unda verde pentru a fi imprimate. Este o idee foarte buna sa ceri cuiva care are gramatica si ortografie buna sa verifice textul la final, pentru a descoperi eventualele greseli survenite pe parcurs.

decembrie 14, 2013 This post was written by Categories: Ponturi Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top