Blog cu ponturi moca
Home
 

Sfaturi pentru un drum lung

Acum doua zile eram in autocar si mai aveam de mers cam cinci ore. Cateodata poate fi destul de plictisitor si sa fii nerabdator sa ajungi la destinatie. Insa, cu o doza de creativitate drumul poate fi mai placut si sa ti se para mai scurt. Urmatoarele randuri vin in ajutorul persoanelor care se intreb despre activitatile pe care le pot face in autocar pentru a nu se plictisi.

In primul rand, este important sa cunosti persoana cu care calatoresti. In grup se pot realiza activitati foarte distractive. In vacanta de Craciun am decis sa vin acasa pentru a petrece sarbatorile si, pe drum, am fost cu cativa prieteni. Atat de repede a trecut timpul, incat am coborat mai tarziu decat trebuia din autocar. In momentul acela jucam cu o prietena „Avioanele” (joc pe care probabil toti il stiu) si „Manutele”. Acesta din urma se joaca in doua persoane, care trebuie sa isi deseneze forma mainii pe o foaie si sa scrie in interiorul ei numerele de la unu la 50. Dupa aceea, se face schimb de foi. Prima persoana incepe jocul zicandu-i celeilalte sa gaseasca un numar din mana, timp in care ea face cerculete incontinuu, pana cand gaseste numarul respectiv. Jocul se termina cand una dintre cele doua persoane are mana plina de cerculete.

De asemenea, se poate juca X si 0, carti, fazan, adevar si provocare. Daca esti cu prietenii organizati un concurs de spus glume sau povesti, experiente, amintiri amuzante. Timpul trece mai repede cand cantati (desi nu aveti voce, poate fi distractiv) sau cand va uitati la filme, in cazul in care aveti laptop. Un joc super distractiv, care parca nu „imbatraneste” niciodata este mima.

In cazul in care calatoresti singur, nu te impacienta. Sunt diverse activitati pe care le poti face ca sa nu te plictisesti. Eu nu am nicio problema cand calatoresc si de obicei dorm, citesc, ascult muzica sau fac poze. De asemenea, daca esti pasionat poti desena sau compune poezii.

O activitate deloc plictisitoare este mancatul, care poate fi realizata in grup sau singura. Oricum, sunt mult mai multe chestii de facut. Important este sa iti folosesti imaginatia!

 

octombrie 11, 2013 This post was written by Categories: Ponturi Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top