Blog cu ponturi moca
Home
 

Shopping inteligent

Luna martie a debutat, nu numai cu martisoare, ci si cu o vreme excelenta. O vreme ce implica o noua garderoba, retragerea din functiune, a hainelor groase, disparitia layerelor de haine, ce aveau rolul de a ne incalzi in zilele friguroase, s.a.m.d. Da, stiu, impulsul este de cumpara tot ce este dragut, nou intrat in colectiile de prin magazine.Perioada reducerilor, insa, a apus iar preturile au revenit la normal.

Colectia de primavara vine cu tot felul de noutati, propune culori vesele, aprinse, dar daca incepi sa faci cumparaturile acum, in mod sigur ti se va “aprinde” si portofelul. O alternativa, mai putin costisitore si salvatoare de timp, ar fi sa iti gasesti haine second hand online, pe care sa le poti mixa, astfel incat sa iti realizezi un outfit reusit, in tendinte. Trebuie doar sa urmaresti piesele vestimentare in tendinte si sa le gasesti alternativele mai putin costisitoare. Mergi mai mult pe culorile primaverii 2017, apoi urmareste si daca poti integra sau nu, un anumit model, croiala in realizarea acelei tinute de revista. Un site care se respecta si care are si haine second hand de brand isi va promova colectia de primavara si vei regasi acolo, in mod clar, piese in tendintele actuale. Cauta haine second hand online, de calitate, ce au grad de uzura aproape 0 si pentru care sa beneficiezi de varianta returnarii, in cazul in care ti se pare ca nu sunt ceea ce ti-ai dori, din punct de vedere al materialului, sau a altor aspecte.

Mie, una, mi se pare rational sa cumpar haine second hand online de brand, haine pe care in mod normal nu mi le permit, anumite accesorii statement de la brandurile de renume, cum ar fi curelele, gentile, esarfele. Cam dupa astfel de produse mai uit atunci cand fac acest gen de cumparaturi. Unele obiecte sunt chiar piese de colectie, altele au un look mai vintage, mai aparte.

martie 14, 2017 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top