Blog cu ponturi moca
Home
 

Solutii pentru crearea unui magazin online

Marele avantaj al magazinelor online este ca exista si o multime de solutii gratuite, site-uri care te ajuta sa iti realizezi un layout de baza pentru magazin si ofera si acces la platforme gratuite de administrare si la hosting de calitate, e adevarat limitat ca bandwidth si spatiu de stocare. Daca nu ai o afacere prea mare si vrei sa vinzi de exemplu produse handmade, astfel de magazine sunt foarte bune, traficul e oricum mai redus, asa ca poti sa iti dezvolti afacerea fara probleme.

Daca insa ai afacere cu foarte multe tipuri de produse si vrei si garantia ca nu va pica site-ul atunci cand traficul e prea mare atunci ai nevoie de o firma care se ocupa de creare magazine online. Spre deosebire de varianta gratuita, firmele pot asigura atat servicii de hosting, cat si de administrare sau webdesign, practic iti pot face magazinul online de la zero dupa o discutie detaliata despre planurile tale. In acest caz ai varianta sa gestionezi singur website-ul, sa rezolvi ce probleme apar, sa fii mereu cu ochii pe trafic si sa promovezi cum te pricepi mai bine sau sa ii lasi pe expertii de la firmele specializate sa faca totul pentru tine, contra unui abonament lunar. Avantajele oferite de firmele care ofera servicii diverse pentru crearea si dezvoltarea unui magazin online nu se limiteaza doar la aceste aspecte. Oamenii de acolo te pot asista pe toata perioada in care se lucreaza la creare magazine online, tot timpul se asteapta feedback, se incearca adaptarea ideilor clientului la ceea ce se poate implementa la nivel de site web pentru afacerea respectiva. In plus, se pot realiza analize ale concurentei si ale pietei pentru o pozitionare corecta, se pot testa diverse strategii de optimizare SEO, cuvinte cheie relevante care se vor integra in structura site-ului, se va urmari o pozitionare cat mai clara si mai eficienta a website-ului in raport cu alte site-uri asemanatoare, atat in materie de prezentare produse, cat si in privinta modului in care se realizeaza interactiunea utilizator-site.

La anumite perioade de timp se trimit rapoarte detaliate, se pot solicita diverse analize pe trafic si pe optimizare pentru a se observa daca exista imbunatatiri sau nu, daca se mai poate adauga ceva la site. Toti specialistii din firmele respective au studii la baza, pot pune in practica orice idei are clientul, site-ul se realizeaza rapid, optimizarea e permanenta, publicul tinta e mereu multumit, lucruri pe care nu le vei gasi in cazul unui magazin online gratuit.

august 31, 2016 This post was written by Categories: Servicii Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top