Blog cu ponturi moca
Home
 

Sumele mari de bani se numara mai rapid si mai eficient cu masini de numarat bani

Acolo unde sumele incasate sunt mai mici, numararea banilor este relativ rapida. Insa pentru institutii publice sau companii mari, care opereaza cu salarii foarte multe si totaluri de ordinul sutelor de mii de lei, numararea incasarilor si banilor pentru plati poate deveni imposibila. Numaratul banilor va fi totusi mult mai usor daca veti cumpara masinile de numarat bani de pe Comenzi.ro, magazin online cu o gama diversificata de articole pentru toate buzunarele.

Avantajele oferite de masini de numarat bani tin in primul rand de eficienta procesului de numarare, rapiditatea procedurilor de evaluare a sumelor intrate si iesite din conturilor companiilor, dar si de siguranta numararii, exactitatea. Spre deosebire de numaratul obisnuit, bancnota cu bancota sau moneda cu moneda, utilizarea unor masini de numarat bani poate preveni anumite fraude cu bani falsi, anumite modele avand si posibilitatea de verificare a autenticitatii fiecarei bancote trecute prin raza lase de validare a numaratorii. Afisajul masinilor de numarat bani este electronic, alfanumeric, cifrele sunt mari, se ofera facilitati multiple. Viteza de numarare a unor masini de numarat bani este de pana la 1000 bancnote pe minut, se pot opri si porni automat, exista si functia Batch, care imparte rapid toti banii in teancuri predefinite de 20, 30, 50 lei sau cat se doreste. Daca se vor introduce in masini de numarat bani cantitati mari de bancnote, atunci acestea memoreaza sumele deja calculate si adauga totul la cele care urmeaza a fi numarate. O alta functie interesanta si eficienta de la o masina numarat bani este cea care permite avertizarea pentru bancnote deteriorate sau indoite.

La fiecare masina numarat bani cumparata de la comenzi.ro se ofera bonus display extern suplimentar, garantia este de 24 de luni. Doar in aceasta perioada aveti si o reducere de 14% aplicata la pretul de raft, livrarea este gratuita pentru masini de numarat bani ieftine, comanda trebuind sa depaseasca 300 lei si sa nu aiba o greutate mai mare de 20kg. Toate produsele comercializate de comenzi.ro, cititoarele de bacnote lapreturi bune, masini de numarat bani ieftine, sunt originale, vin de la producatori cu experienta pe piata de profil.

Mai multe detalii despre ofertele comenzi.ro si despre masini de numarat bani pret le poate afla oricine viziteaza magazinul online Comenzi, poate singurul lor de unde puteti cumpara in siguranta cele mai bune masini de numarat bani pret.

martie 21, 2016 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top