Blog cu ponturi moca
Home
 

Te-ai saturat de vechiul parchet? Inlocuieste-l cu un parchet dublu stratificat de calitate

In timp vechiul parchet, care in cele mai multe cazuri este clasic, chiar de la momentul construirii blocului, incepe sa se deterioreze si sa prezinte urme de uzura. Uzura duce la pierderea calitatii lui, elementele care il compun incep sa se miste, apar mirosuri neplacute, culoarea si aspectul exterior nu mai sunt asa de placute. Inlocuirea parchetului este simpla astazi, sistemele click si dublu click permit fixarea rapida a oricarui tip de parchet, parchetul nu e foarte scump, se gasesc pe piata diverse modele din esente care de care mai variate. Daca aveti de gand sa puneti si incalzire in pardosea si vreti un parchet rezistent specialistii recomanda achizitia de parchet dublu stratificat.

Spre deosebire de cel clasic, parchetul dublu stratificat are strat de uzura din esente nobile si strat suport din rasinos. Rezistenta termica este superioara celui clasic, grosimea este mai mica decat in cazul unui parchet triplustratificat, stabilitatea unui parchet dublu stratificat este si ea la fel de mare. Transferul termic este ridicat, timpii de incalzire sunt redusi, se poate folosi la reamenajari, nu se deformeaza, nu are probleme de dilatare, durata de viata este mai mare, montajul este simplu.

Parchetul dublu stratificat se preteaza si pentru incaperile cu temperaturi si umiditate variabile, bai, bucatarii. Montajul se poate face in mai multe feluri, cromatica este deosebita pentru ca se pot combina diverse esente speciale. Aspectul elegant si curatarea si intretinerea foarte usoara sunt alte calitati de luat in seama in privinta parchetului dublu stratificat. Parchetul de acest tip permite incalzire in pardoseala, timpii de montaj sunt foarte mici, pentru intretinere se pot folosi substante specifice, spalarea este suficienta, de fiecare data cand vreti sa mutati mobila sau sa aduceti mobila noua trebuie sa fiti atenti la stratul de uzura. Parchetul dublu stratificat suporta trafic intens si este pretabil pentru familii numeroase si spatii mari sau mai mici.

aprilie 21, 2017 This post was written by Categories: Casa si Gradina Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top