Blog cu ponturi moca
Home
 

Ti-e frica ca vei fi virusat indiferent ce faci? Pure.Charger este incarcatorul care tine virusii la distanta

pure.chargerDe cate ori nu ati citit online despre atacurile de tot felul asupra sistemelor de operare mobile Android, Ubuntu, Windows si de cate ori nu v-a fost teama ca antivirusul mobil nu e suficient de bun ca sa va protejeze dispozitivul. Practic in orice secunda, chiar daca nu sunteti conectati la internet dar va incarcati telefonul de la incarcatoare mobile de pe aeroporturi puteti sa fiti infectat cu malware, spyware si alte tipuri de virusi care va vor fura datele si va vor distruge OS-ul. De aceea, proiectantul Pure.Charger, incarcatorul care va protejeaza de virusi, a incercat sa duca siguranta la alt nivel cu un gadget care este simplu de utilizat si foarte usor de intretinut. Are intrare USB, ecran tactic, conexiunea via USB este activata si dezactivata de acolo, ca la tablete si smartphone-uri.

La inceput se transfera doar curent electric prin firul respectiv, prin port, dupa care, daca e nevoie si de date, de update, se notifica utilizatorul. Fiecare posesor de telefon poate aproba sau dezabproba schimbul de date, astfel ca nimic nu va intra in telefon in timpul incarcarii. Siguranta speciala, alta dotare utila a device-ului va proteja partea hardware a terminalului atunci cand se incearca un atac brutal de origine informatica. Cu ajutorul unei aplicatii simple dezvoltata pentru toate marile OS-uri mobile, posesorul chargerului va putea sa vada in timp real informatii despre durata de incarcare, locatie si procentaj energie. In plus, pe acest incarcator deosebit de util se gaseste si un procesor, memorie RAM si mediu de stocare flash. Cu fiecare incarcare se primesc puncte bonus de la companie iar in viitor clientii vor avea si multe avantaje de pe urma punctelor-zboruri partial gratuite pe anumite distante si produse marca Kasperky, partenerii acestei companii.

Pentru cine vrea sa cumpere deja incarcatorul sunt disponibile trei versiuni, una fara memorie flash, altele cu 16/32GB si preturi pana la 50 de dolari. Ideea este laudabila si de salutat avand in vedere ca, pe masura ce ecranele sunt tot mai mari, telefoanele mobile consuma mai multa energie electrica, functiile speciale mananca si ele din baterie, asa ca trebuie mereu sa gasim o modalitate de a incarca in siguranta oriunde ne-am afla.

iunie 26, 2016 This post was written by Categories: Ponturi Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top