Blog cu ponturi moca
Home
 

Uleiul pentru cutia de viteza schimbat la timp prelungeste viata masinii si a motorului

ulei-cutie-de-vitezaLa orice masina uleiul si benzina sunt cele mai importante solutii care pot sa garanteze o functionare ireprosabila si o siguranta mai mare la volan. Uleiul pentru cutia de viteze trebuie schimbat cu regularitate intrucat apare contaminarea cu pilitura de fier, pot exista in el aschii sarite de la pinioane, asa ca proprietatile sale initiale se pot deteriora. Desi nu trebuie inlocuit asa de des ca si uleiul pentru motor, ulei pentru cutia de viteze e bine sa fie schimbat atunci cand utilizarea masinii este intensa sau atunci cand transmisia este automata.

Fisa tehnica a masinii va spune clar ce tip de ulei cutie de viteze va trebui sa utilizati pentru autoturismul dvs. si ce marca vi s-ar potrivi cel mai bine. In general, daca ulei pentru cutia de viteze este maroniu inchis e neaparata nevoie sa fie schimbat cat de curand, culoarea indicand uzarea uleiului. Ideal este ca acest ulei pentru cutia de viteze sa fie produs de brandul care a realizat si masina pentru a se evita problemele de compatibilitate. Uleiul special pentru cutia de viteze protejeaza componenetele din sistemul de transmisie, schimbul treptelor de viteza la temperaturi diferite din mediul ambiant este mai usor, indiferent cate grade sunt in afara masinii.

La AutoHut, magazin online cu piese auto de calitate, originale, cu garantie, gasiti ulei cutie de viteze manuala la preturi excelente, de la producatori de top, cu proprietati deosebite, care va vor garanta functionarea impecabila a masinii dvs. La orice comanda ulei cutie viteze Logan de peste 399 ron livrarea e gratuita, returul e permis in 30 zile, garantia oferita e cea data de producatorul articolului, plata se poate face si in rate, fara dobanda-AutoHut este singurul magazin online piese auto care ofera posibilitatea platii online cu cardul. Daca nu stiti exact ce ulei pentru cutia de viteze sa cumparati consultantii AutoHut va pot oferi oricand cele mai bune indrumari, livrarea se realizeaza in 24 de ore sau in aceeasi zi in showroom.

Detalii despre oferta completa si reducerile aplicate puteti gasi pe site-ul oficial, acolo unde puteti comanda online si prin telefon orice piesa auto sau accesorii pentru masina dvs., indiferent de brandul producator al autoturismului.

mai 27, 2016 This post was written by Categories: Auto Moto Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top