Blog cu ponturi moca
Home
 

Videointerfoanele sunt mai bune decat interfoanele clasice

Riscul de a cadea prada hotilor este la fel de mare si la casa sau vila, si la bloc. Pe langa furturile din case, hotii pot vandaliza curtea sau scara blocului, pot crea pagube si neplaceri celor care locuiesc in spatii comune, ducand astfel si la tulburarea linistii publice. Evitarea unor astfel de situatii este posibila doar prin montarea unor videointerfoane performante care sa permita sa vedeti in timp real cine este la usa vilei sau la usa scarii. Astfel veti evita sa dati drumul unor persoane necunoscute care va pot ataca in propria locuinta sau puteti sa protejati proprietatea si scara de eventuale acte de vandalism.

Spre deosebire de interfoanele normale, care permit doar auzirea vocii celui care vrea sa intre in curtea vilei sau a casei sau in scara blocului, in cazul unor videointerfoane semnalul audio este completat de un streaming video. In unele situatii, depinzand de modelul videointerfonului, fiind posibila si captura foto pentru o identificare mai buna a celui care a vrut sa aiba acces in cladire sau pe proprietatea personala. De asemenea, unele video interfoane sunt dotate si cu senzori sau sisteme speciale de securitate care permit o protectie mai avansata a bunurilor si a proprietatii, au chiar si senzori de miscare, camera cu filmare infrarosu pe timp de noapte. Monitorizarea constanta si controlul total asupra usilor este un alt avantaj al videointerfoanelor moderne. Daca va doriti inlocuirea interfoanelor clasice cu videointerfoane ieftine, dar de calitate, ElectraInstal.ro e locul ideal pentru a incepe cautarile.

Magazinul online are in oferta sisteme digitale duplex pentru blocuri si videointerfoane duplex digital pentru case si vile, montarea lor este simpla, asigurata de firma, instructiunile de utilizare sunt incluse, serviceul este asigurat ori de cate ori apar probleme tehnice, raportul calitate-pret este cel mai bun de pe piata de profil la nivelul Capitalei. De la Electra Instal puteti comanda kit-uri videointerfon cu yala electromagnetica inteligenta, unitate centrala de comanda si alimentare, dar si tag-uri de proximitate simplu de folosit, doze audio-video cu patru iesiri.

La blocuri se vor monta video interfoane cu panou exterior video smart, interfon wireless cu iluminare IR de calitate superioara si display electronic cu lista de locatari. Postul interior are trei butoane, are afisare color, este permisa monitorizarea video succesiva, atunci cand sunt mai multe camere, exista functie de acordare acces, convorbire, reglaj volum si se pot selecta mai multe sunete de apel. In plus, pentru siguranta sporita yala deschisa este semnalizata.

Indiferent pentru ce achizitionati videointerfoane ieftine de la Electra Instal veti avea montate sisteme performante, cu o serie de comenzi auxiliare poarta auto sau usa garaj, sistem de iluminat, rezistente la umiditate si variatii de temperatura, acte de vandalism. Sistemele se pot extinde cu trei camere video optionale la nevoie, fara a fi afectata functionarea si calitatea semnalului primit la postul interior.

iulie 22, 2016 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top