Blog cu ponturi moca
Home
 

Vreti sa va deschideti un atelier de croitorie?

croitorieVreti sa va deschideti un atelier de croitorie pentru ca sunteti pasionat de o astfel de indeletnicire? Nu stiti ce masina de cusut vi s-ar potrivi cel mai bine? Noi va recomandam masina de cusut profesionala Brother BN27. E usor de folosit, usor de montat si de exploatat, are garantie extinsa pana la 3 ani, se poate intretine usor si nu consuma mult curent electric asa cum fac cele industriale. Adresandu-se atat croitorilor de meserie, cat si amatorilor, masina de cusut profesionala este dotata cu 27 de tipuri de cusaturi prestabilite, de la cusaturile drepte, la cele in zigzag sau la cele de tiv invizibil, de surfilat sau elastice, de satin. Latimea si pasul dorit pot fi reglate in functie de nevoi si de tipul cusaturii, se pot executa si cusaturi decorative de mare finete.

Viteza de lucru a modelului Brother BN27 este cu mult mai mare decat cea a unei masini clasice intrucat este prevazuta cu suveica orizontala speciala pentru inlocuirea bobinei cat mai rapid cu putinta. Bobina are un capac transparent care permite croitorului sa vada cand trebuie sa schimbe ata, iar bagatul atei in ac este mult mai simplu acum cu ajutorul unui sistem complet automat. La masina de cusut profesionala Brother BN27 se lucreaza cu placere poate si gratie iluminarii cu led, cu lumina alba, care nu oboseste ochiul si mareste performantele masinii atat din punctul de vedere al consumului, cat si din cel al operatiunilor executate.

Piciorul presor care se regleaza automat si cusaturile de toate felurile permit coaserea de materiale mai subtiri sau mai groase, in functie de nevoi. Daca aveti nevoie sa coaseti fermoare sau nasturi o puteti face fara probleme tot cu aceasta masina de cusut profesionala, cele 32 de operatiuni de coasere si cele 16 accesorii fiind potrivite pentru orice idee pe care o veti avea.

octombrie 2, 2015 This post was written by Categories: Ponturi Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top