Blog cu ponturi moca
Home
 

Zbor usor cu avionul: tips and tricks

Indiferent de faptul cat de des sau rar zbori cu avionul, cred ca fiecare dintre noi isi doreste sa aiba o calatorie cat mai usoara si relaxanta. Iar pentru acest lucru, este foarte important sa cunosti anumite detalii si sa te informezi putin inainte de a-ti cumpara biletul de avion, deoarece, atunci cand iti faci rezervarea cu cateva luni inainte si ai posibilitatea sa iti alegi un loc convenabil, atunci, ar trebui sa stii pe care anume sa il alegi. Cei mai multi, atunci cand au posibilitatea de a alege, opteaza pentru un loc la geam, insa, in acest caz, tineti cont si de faptul ca la geam este, de obicei, mai rece decat in restul salonului, de aceea, imbracati-va mai gros. Unii pasageri, atunci cand calatoresc cu avionul, nu tin cont de faptul ca in fiecare zi, avionul face mai multe rute, de aceea, numarul persoanelor care calatoresc este unul foarte mare. Aceste persoane folosesc si ele scaunele si mesele pe care le folosim si noi atunci cand calatorim cu avionul. Astfel, mesele si scaunele sunt unele dintre cele mai murdare si pline de microbi din tot avionul. Luand in considerare numarul mare de persoane care trec prin avion intr-o zi, personalul nu reuseste sa faca atat de repede si de bine curat, incat sa dezinfecteze mesele. Tocmai de aceea, atunci cand folositi mesele din avion, este important sa aveti un pachet de servetele umede, asttfel incat sa stergeti si sa dezinfectati masa, daca vreti sa va lasati pe ea lucrurile sau, cel mai bine, ar fi sa nu va lasati nimic pe ea.

Daca aveti posibilitatea sa alegeti ora zborului, cel mai bine ar fi sa optati pentru orele de dimineata, deoarece, dimineata este mult mai confortabil pentru a calatori, din cateva motive. In primul rand, probabilitatea ca zborul sa fie retinut dimineata este mult mai mica, decat probabilitatea ca acesta sa fie retinut spre seara. De asemenea, specialistii considera ca dimineata, zborul ar fi mult mai linistit, datorita turbulentelor mai putin intalnite in aceasta perioada a zilei. Tocmai de aceea, daca vreti sa aveti un zbor fara intarzieri si sa fie unul cat mai usor, ar fi fi bine, daca aveti posibilitatea de a alege intre o ora de dimineata si una de seara, sa optati pentru ora de dimineata.

Ce locuri alegem atunci cand avem de calatorit cu avionul? Pe langa preferinta majoritatii persoanelor de a alege locurile de langa geam, mai sunt si alte aspecte de care ar trebui sa tinem cont atunci cand ne alegem scaunele? Desigur, este mult mai indicat sa optati pentru locurile din spatele avionului. Din mai multe considerente. In primul rand, servirea este mult mai rapida in spate, deoarece acele locuri sunt mult mai apropiate de personal, pe langa aceasta, locurile din spate sunt mai aproape de iesire, de aceea, la aterizare, veti fi printre primele persoane care vor reusi sa iasa din avion. Iar, luand in considerare ce imbulzeala poate fi la aterizare, acest fapt este doar in avantajul vostru.

Un alt lucru de care sa tineti cont este perna de dormit pe care o puteti lua cu voi. Daca aveti un zbor mai lung, la sigur, vi se va face somn, de aceea, perna de dormit, pe care o puteti umfla chiar in avion, care nu ocupa foarte mult spatiu, este indicat sa o luati cu voi, pentru mai mult confort si pentru un zbor usor. Totusi, atunci cand umflati perna pe care vreti sa dormiti, fiti atenti ca aceasta sa nu fie umflata pana la capat, deoarece, tinand cont de legile fizicii si de presiunea atmosferica de la acea inaltime, daca perna va fi foarte tare umflata, aceasta ar putea, pur si simplu, sa se sparga. De aceea, aveti grija si la acest lucru atunci cand va pregatiti sa va relaxati si sa adormiti in avion.

Mai sunt multe alte aspecte care ar merita sa fie discutate, cum ar fi, de exemplu, mancarea care va este propusa in avion si pe care ar fi bine sa o alegeti sau trucuri care va vor ajuta sa treceti mai usor peste un zbor lung si cum ati putea sa va transformati calatoria in una mult mai relaxanta, insa, aceste teme le vom aborda intr-un alt articol. Zbor usor si sa va bucurati de fiecare calatorie.

 

octombrie 10, 2017 This post was written by Categories: Ponturi Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top